Λύσεις διαχείρισης κινητής τηλεΦωνίας

Λύσεις διαχείρισης κινητής τηλεΦωνίας

Κινητό μάρκετινγκ

Χρησιμοποιώντας SMS και κινητές δυνατότητες push για να φθάσουν στους πελάτες σας είναι και πάντα θα είναι μια πρόκληση. Εδώ στο Gothamix το κάνουμε πολύ πιο εύκολο.

Προγραμματισμός εκστρατειών

Θα σας συμβουλεύσουμε με τη στρατηγική μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, την πώληση, τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις και το άμεσο μάρκετινγκ στο σωστό συνδυασμό.

Ανάπτυξη

Βοηθάμε στην επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων που βοηθούν στην ανάπτυξη των πελατών δέσμευση, και Βελτιώστε την παραγωγικότητα.

Ξέρεις?

Οι ευέλικτες λύσεις μας μας έχουν κάνει ανάμεσα στους πιο έμπιστους παρόχους.

Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Θα σας βοηθήσουμε να καλύψετε όλες τις πτυχές της επιχείρησής σας για να κάνετε τη ζωή σας πολύ ευκολότερη. Παρακάτω είναι μερικές από τις περιοχές που Ειδικεύονται.

service icon

Διαδραστικό

Οι τελικοί χρήστες μπορούν να σας φτάσουν γρήγορα και αξιόπιστα. Είτε ψάχνετε να το χρησιμοποιήσετε για λόγους υποστήριξης ή ψυχαγωγίας.

service icon

Διαγωνισμούς

Όλοι αγαπούν τον ανταγωνισμό. Με τη γνώση που έχουμε μπορούμε να διασφαλίσουμε τον ανταγωνισμό σας δεν είναι μόνο κερδοφόρα, είναι βιώσιμη.

service icon

Διαφήμιση

Η ομάδα μάρκετινγκ μας έχει έναν πλούτο της εμπειρίας και των μεγάλων σχέσεων με πολλά από τα μεγάλα ονόματα στη σε απευθείας σύνδεση διαφήμιση.

service icon

Παιχνίδια

Έρευνες δείχνουν ότι το Mobile gaming είναι μια τεράστια αγορά, ας σας βοηθήσει να αξιοποιήσει την εν λόγω αγορά σήμερα.

Γιατί οι άνθρωποι επιλέγουν εμάς?

Καλή ερώτηση. Έχουμε χρόνια εμπειρίας σε κάθε πτυχή της κινητής και Web διαφήμιση. Παρέχουμε στους πελάτες μας τις υπηρεσίες που θέλουν μέσω του καναλιού που εμπιστεύονται.

  •     Έχουμε πολύ ταλαντούχους συμβούλους.
  •     Κάθε έργο είναι πάντα εύκολα γίνεται από την ομάδα μας
  •     247 επικοινωνία διαθέσιμη με σας deδιαχειριστής